Notícies

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2022

on Divendres, 16 Setembre 2022.

TUS s’adhereix a la #SEM2022 que se celebra del 16 al 22 de setembre amb activitats de promoció del transport públic.

Durant tota la setmana en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell es durà a terme el programa el Pati al carrer, activitats educatives en algunes escoles, per potenciar la mobilitat sostenible a través de jocs.

El dijous 22 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial sense Cotxes, organitzem una exposició de vehicles i presentem la nova mascota de la TUS, la BUSSI, a les 17 h al Racó del Campanar.

El programa es pot consultar a través d’aquest enllaç  

ELS PREUS DELS TÍTOLS DEL TRANSPORT URBÀ DE SABADELL ES REBAIXARAN ENTRE UN 30% I UN 50% A PARTIR DE SETEMBRE

on Dijous, 04 Agost 2022.

Les tarifes per al transport urbà de Sabadell es reduiran a partir de l’1 de setembre. La mesura, que va ser aprovada pel Ple municipal del 22 de juliol, permetrà que de l’1 de setembre al 31 de desembre del 2022 la T-10 es bonifiqui un 30% i la T-mensual i la T-mensual jove, un 50%

LLegir més

Títols i tarifes bonificades

Títols ATM

 

AFECTACIONS AL SERVEI CAPS DE SETMANA I FESTIUS A PARTIR DEL 28 D'AGOST

on Dijous, 26 Agost 2021.

Desviament des de l'inici i fins a la finalització del servei, els dissabtes, diumenges i festius, amb motiu del tancament al trànsit dels principals eixos de nord a sud de la ciutat per donar prioritat als vianants.

    Informació general 

    Recorregut Av. Barberà

    Recorregut Av. Concòrdia

    Recorregut Eix Central sentit sud

    Recorregut Eix central sentit nord

    Recorregut Av. Matadepera sentit sud

    Recorregut Av. Matadepera sentit nord

 

 

 

Es mantenen les intenses mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles per minimitzar el risc de contagi

on Dimarts, 09 Juny 2020.

TUS intensifica la neteja i desinfecció posant especial atenció a barres, polsadors, seients i validadores. Paral·lelament, es completa la desinfecció diària de l’interior dels autobusos amb equips generadors d’ozó que permeten esterilitzar els autobusos durant la nit. El gas circula per tot l’interior del vehicle penetrant en llocs de difícil accés com els conductes dels aires acondicionats i filtres dels vehicles. Amb aquest tractament s’eliminen tot tipus de virus, bactèries i altres microorganismes, permetent una desinfecció sostenible, sense químics i evitant qualsevol tipus d’al·lèrgies.

Més informació   Consulteu el vídeo