Notícies

BASES DEL CONCURS EN LÍNIA PER AL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SABADELL 2022

on Dimarts, 19 abril 2022.

Transports Urbans de Sabadell S. Coop. C. Ltda., com a empresa col·laboradora de la Festa Major de la Ciutat, convoca el concurs on line per dissenyar el Cartell i anunciar la Festa Major 202

El termini de presentació de les propostes és el 31 de maig de 2022.

Hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles durant el curs 2020-2021. Igualment, hi poden optar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d’art.

Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió. Entre les especificacions del disseny, la proposta ha de transmetre una imatge positiva i comunitària i ha de funcionar com a cartell publicitari a la via pública. A més, també es valorarà que la proposta tingui en compte la imatgeria popular de Sabadell i que sigui inclusiva en tots els sentits.

S’atorgaran els premis següents: un primer premi dotat amb 600 € i dos accèssits de 150 € cadascun. A banda, el format del concurs, orientat a estudiants d’escoles d’art i disseny, ofereix l’oportunitat de fer un disseny de gran repercussió local. Els premis es lliuraran a les persones guanyadores en el marc d’un acte públic.

 

  •  Aquestes són les bases del concurs:

              Aquí us les podeu descarregar

 

  •    Formulari a emplenar pel lliurament de les propostes:

            Enllaç per la presentació del treballs

 

.

AFECTACIONS AL SERVEI CAPS DE SETMANA I FESTIUS A PARTIR DEL 28 D'AGOST

on Dijous, 26 Agost 2021.

Desviament des de l'inici i fins a la finalització del servei, els dissabtes, diumenges i festius, amb motiu del tancament al trànsit dels principals eixos de nord a sud de la ciutat per donar prioritat als vianants.

    Informació general 

    Recorregut Av. Barberà

    Recorregut Av. Concòrdia

    Recorregut Eix Central sentit sud

    Recorregut Eix central sentit nord

    Recorregut Av. Matadepera sentit sud

    Recorregut Av. Matadepera sentit nord

 

 

 

Títols i tarifes per al 2022

on Dilluns, 15 Març 2021.

Es mantindran els preus per segon any consecutiu.

Caducitat dels títols TUS: les targetes adquirides el 2021 es poden utilitzar fins al 31 de març de 2022. Les targetes T-10 caducades, tant noves com començades, es podran bescanviar durant tot l’any a l’Oficina de Mobilitat.

Els títols ATM també mantenen les mateixes tarifes que al 2022 i s’amplia la seva caducitat fins al 31 de desembre de 2022. La T-verda, T-16 i T-compensació covid mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol

Notícia Ajuntament Sabadell: https://web.sabadell.cat/actualitat/notis/item/l-ajuntament-congela-les-tarifes-d-autobus-urba-per-al-2022

 Més informació

Es mantenen les intenses mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles per minimitzar el risc de contagi

on Dimarts, 09 Juny 2020.

TUS intensifica la neteja i desinfecció posant especial atenció a barres, polsadors, seients i validadores. Paral·lelament, es completa la desinfecció diària de l’interior dels autobusos amb equips generadors d’ozó que permeten esterilitzar els autobusos durant la nit. El gas circula per tot l’interior del vehicle penetrant en llocs de difícil accés com els conductes dels aires acondicionats i filtres dels vehicles. Amb aquest tractament s’eliminen tot tipus de virus, bactèries i altres microorganismes, permetent una desinfecció sostenible, sense químics i evitant qualsevol tipus d’al·lèrgies.

Més informació   Consulteu el vídeo