Avisos

Destacats

Com arribar

amb transport públic per Catalunya

Noticies

 • HORARIS D'ESTIU, DEL 15 DE JULIOL AL 8 DE SETEMBRE DE 2024

  Amb la finalització del curs escolar, les línies L11 Exprés i L23 que només circulen els dies lectius deixen de donar servei fins al pròxim 10 de setembre coincidint amb l’inici del nou curs escolar.

  La resta de línies circulen amb el mateix horari fins al 15 de juliol que s’inicia el període d’estiu amb canvis que només afectaran les línies L5, L55 i L80 en feiners.

  La resta de línies continuen amb els mateixos horaris de tot l’any fins al període d’agost, comprès del 3 al 25 d’agost. En aquest període, les línies circularan amb horaris específics, amb una freqüència inferior a l'habitual.

   Recordem que la línia L44 no circula durant el període d’agost i la L14ds (dissabtes) passa a donar servei de dilluns a dissabte amb el mateix horari de dissabtes de tot l’any.

  La línia L8 i les línies de festius (F1, F2, F3, F4 i F5) continuaran realitzant el mateix horari que durant tot l’any.

  Servei a la Bassa

  Del 14 de juny a l’1 de setembre, coincidint amb el període d’obertura de la Bassa de Sant Oleguer, es recupera el servei de la línia L15 de dilluns a dissabte i la F15 els festius amb una freqüència de 30 minuts cada dia de la setmana, prestant servei de 8.45 a 20.15 h. A partir del 2 de setembre, servei habitual de tardes.

   

  Podeu consultar els horaris a l’APP de TUS Bus-Sabadell o bé aquí   Horaris estiu 2024

 • BASES DEL CONCURS PER AL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SABADELL 2024

  Transports Urbans de Sabadell S. Coop. C. Ltda., com a empresa col·laboradora de la Festa Major de la Ciutat, convoca el concurs per dissenyar el cartell i anunciar la Festa Major 2024

  El termini de presentació de les propostes és el 31 de maig de 2024.

  Hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2023-2024 a ensenyaments reglats de grau o de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. Exalumnes graduats en aquestes escoles i en aquests nivells durant el curs 2022-2023. Alumnes nascuts i/o empadronats a Sabadell, matriculats el curs 2023-2024 a ensenyaments reglats de grau o de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny en altres escoles d’art. Professionals (de Sabadell o que desenvolupin a la ciutat la seva professió) de la il·lustració i del disseny gràfic

  Cada participant pot presentar un màxim d’un treball. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió i amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica.

  La proposta del cartell de la Festa Major de Sabadell ha de tenir els requeriments específics següents:

  Que transmeti una imatge de festa i participació. Que doni un missatge positiu, dinàmic, optimista i de comunitat.Que s’adapti als diferents formats per complementar la resta d’aplicacions promocionals de l’esdeveniment. A l’autora o autor de la proposta guanyadora se li podrà demanar que presenti aquestes aplicacions (banderoles, mupis, xarxes socials i pantalles digitals de la TUS). A més de ser reproduït en format paper o web, ha de funcionar com un cartell de publicitat a la via pública. Es valorarà que, en cas de representar imatges sobre cultura popular, que siguin de l’àmbit de Sabadell i, si és possible, de grups que representin tota la ciutat. En el cas de representar persones, cal que les imatges siguin inclusives en tots els sentits. Enguany es valorarà que en els treballs hi aparegui alguna referència al fet que Sabadell és la Capital de la Cultura Catalana.

  S’atorgarà un primer premi, dotat amb 1.000 €. A aquesta quantitat s’aplicarà la deducció legalment establerta.

  El premi es lliurarà en el marc de l’acte de presentació del programa de la Festa Major del 2024.

   

  •  Aquestes són les bases del concurs:

                Aquí us les podeu descarregar

   

  •    Formulari a emplenar pel lliurament de les propostes:

               Enllaç per la presentació del treballs

   

Aplicacions i xarxes socials

TUS - Bus Sabadell

Descarrega't l'aplicació. Disponible en Google Play o Apple Store.

Gadget

Descarrega't el gadget pel teu escriptori. Aquí.