BASES DEL CONCURS PER AL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SABADELL 2023

Dimarts, 09 Mai 2023.

Transports Urbans de Sabadell S. Coop. C. Ltda., com a empresa col·laboradora de la Festa Major de la Ciutat, convoca el concurs per dissenyar el Cartell i anunciar la Festa Major 2023

El termini de presentació de les propostes és el 31 de maig de 2023.

Hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2022-2023 que estiguin cursant ensenyaments reglats de grau o de nivell inferior a les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles i en aquests nivells durant el curs 2021-2022. Igualment, hi poden optar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2022-2023 que estiguin cursant ensenyaments reglats de grau o de nivell inferior a altres escoles d’art.

Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió. Entre les especificacions del disseny, la proposta ha de transmetre una imatge positiva i comunitària i ha de funcionar com a cartell publicitari a la via pública. A més, també es valorarà que la proposta tingui en compte la imatgeria popular de Sabadell i que sigui inclusiva en tots els sentits.

S’atorgaran els premis següents: un primer premi dotat amb 600 € i dos accèssits de 150 € cadascun. A banda, el format del concurs, orientat a estudiants d’escoles d’art i disseny, ofereix l’oportunitat de fer un disseny de gran repercussió local. Els premis es lliuraran a les persones guanyadores en el marc d’un acte públic.

 

  •  Aquestes són les bases del concurs:

              Aquí us les podeu descarregar

 

  •    Formulari a emplenar pel lliurament de les propostes:

             Enllaç per la presentació del treballs